BEYLS Carrosserie te Wevelgem

Beyls Carrosserie in Wevelgem (West-Vlaanderen) staat dag in dag uit tot uw dienst! Voor alle herstellingen, een schadedossier of wisselstukken kan u hier terecht. Zelfs op zaterdag en zondag werkt het team van BEYLS Carrosserie zich uit de naad om uw voertuig weer snel en veilig op de weg te krijgen. Ontdek zelf wat deze vakexperten voor u kunnen betekenen!

Perfecte vakkennis in autotechniek

Het team van BEYLS Carrosserie staat bekend voor het snelle en efficiënte werk: in geen tijd weten zij uw voertuig weer rijvaardig te maken. Zelfs de moeilijkste herstellingen voeren zij met gemak uit. Zodanig goed zelfs, dat u er nadien totaal niets meer van ziet!

Alle voertuigen zijn welkom in de werkplaats van BEYLS Carrosserie:

  • alle merken, van A tot Z
  • personenwagens, busjes, bestelwagens en oldtimers
  • particulieren, verzekeringsklanten en garagehouders
  • herstellen en spuiten van carrosserie- en lakschade, polieren
  • uitdeuken zonder spuiten bij hagelschade
  • spot en smart repair
  • herstellen en vervangen van autoruiten
  • ...

Uitmuntende klantenservice en garanties

Beyls Carrosserie weet van aanpakken: dankzij de jarenlange ervaring, perfecte vakkennis en een professionele service heeft de garage allemaal tevreden klanten in Wevelgem en omgeving. Ook zijn zij erkend hersteller voor een hele reeks verzekeringsmaatschappijen en hebben zij recentelijk het Long Life Repair kwaliteitslabel behaald, dat garant staat voor de duurzaamheid van de reparaties!

Is uw voertuig in herstelling, dan kan u bovendien rekenen op een gratis vervangwagen of iemand van het team die u gratis naar huis brengt (in een straal van 15 kilometer van de garage).

Onder het motto "Bent u tevreden, zeg het aan anderen; heeft u klachten, vertel het ons!" zorgt het team van BEYLS Carrosserie er steeds voor dat u de beste dienstverlening krijgt aan een eerlijke prijs. Ontdek de verschillende diensten en vraag een offerte of afspraak aan via de contactpagina.

Schade aan de auto? Bel snel 056/41.24.62