Schade aan je auto ?

Bel ons 056 41 24 62056 41 24 62

Laat uw blutsen en deuken aan ons over.

Contact
Beyls Carrosserie Beyls Carrosserie

Laat uw wagen er weer als nieuw uitzien
Beyls Carrosserie in Wevelgem

Een ongeval is snel gebeurd. Gelukkig kunt u voor de herstelling van uw wagen terecht bij Bleys, uw carrosserie in Wevelgem. Wij herstellen niet enkel blikschade, maar ook mechanische en motorschade, een complete service dus. En met alle merken kunt u bij ons terecht of u nu particulier, verzekeringsklant of garagehouder bent.

Team van vakmensen

In de loop der jaren hebben wij een professioneel team van vakmensen samengesteld. Ons team staat steeds voor u klaar. Tijdens de herstelling kan u gebruik maken van een gratis vervangwagen. Geen vervangwagen nodig? Wij brengen u gratis thuis binnen een straal van vijftien kilometer. In de eerste plaats is het spuiten van uw voertuig bij ons in professionele handen. Wij hebben daarnaast nog veel specialiteiten waaronder carrosserie, lakschade, uitdeuken zonder spuiten, het herstellen en vervangen van autoruiten, renovatie van oldtimers, polieren, spot en smart repair…

Erkend hersteller

Wij zijn erkend hersteller voor verzekeringen, zoals AXA, KBC Verzekeringen, Ethias, Baloise, AG Insurance, Belfius, Allianz, NN Verzekeringen, Touring, Fidea, Corona Direct, Actel Direct, Amlin, Argenta, Piette & Partners, DVV Verzekeringen, Federale Verzekeringen, Fidea, Generali, National Suisse, ING Non Life, P&V, Vivium, Zelia, Avéro....

Long Life Repair

En we kunnen diverse kwaliteitsgaranties voorleggen. Zo hebben wij als carrossier onder andere ook het Long Life Repair-attest behaald. Bent u tevreden, zeg het aan anderen. Heeft u klachten, vertel ze ons. Wij houden er zeker rekening mee.

Neem contact met ons op

Aarzel niet om contact op te nemen met Carosserie Bleys in Wevelgem via telefoon of mail voor meer informatie, een afspraak of opmerkingen. We zorgen er steeds voor dat u snel en efficiënt wordt geholpen. Meer informatie over onze herstellingen vindt u terug op de andere pagina’s van deze website.