Schade aan je auto ?

Bel ons 056 41 24 62056 41 24 62

Laat uw blutsen en deuken aan ons over.

Contact

Snelle en kwaliteitsvolle service

Beyls Carrosserie - Service

Bij Beyls Carrosserie staan we bekend om onze snelle en uitstekende service in Wevelgem. Uw wagen wordt steeds in perfecte staat afgeleverd en dit op het afgesproken tijdstip. Dit kan enkel dankzij onze goede organisatie en moderne uitrusting. Hieronder vindt u ons aanbod terug.

Ontdek onze uitgebreide service

Herstelling van alle merken met garantie We herstellen personenwagens, bestelwagens en oldtimers van alle merken, met een garantiebewijs van 2 jaar op de herstelling en levenslange garantie op lakwerk.
Gratis vervangwagen tijdens herstelling U kunt uw wagen niet missen? Geen nood. Ook hiervoor staan wij tot uw dienst en kunnen wij u een gratis vervangwagen bezorgen.
Gratis bestek, zonder afspraak, zonder verplichting U hoeft op voorhand geen afspraak te maken voor het opmaken van een bestek. Kom gerust langs tijdens onze openingsuren voor een geheel vrijblijvende offerte.
Rechtstreekse afhandeling van uw verzekeringsdossier Wij verzorgen uw verzekeringsdossier van A tot Z. We werken rechtstreeks met verzekeringsmaatschappijen en werken met hen in vertrouwen samen d.m.v. foto-expertise. Zo hoeft u zich hierover alvast geen zorgen te maken.
Levenslange lakgarantie We werken met de kwaliteitslak van Sikkens.  Via onze leverancier kunnen wij u een levenslange lakgarantie aanbieden.
We helpen graag iedereen We helpen u heel graag, zowel als particulier, verzekeringsklant of als garagist.
Correcte prijs Dankzij ons kostenberekeningssysteem kan het schadebedrag nauwkeurig worden vastgesteld. Zo betaalt u steeds de juiste prijs voor de beste kwaliteit.
Zorg voor milieu Bij ons vormt milieuzorg een wezenlijk onderdeel van de algemene bedrijfsstrategie. Investeren in milieu, betekent investeren in de toekomst. We zijn heel trots op ons kwaliteitslabel 'LONG LIFE REPAIR', dat garant staat voor de duurzaamheid van de reparaties.

Neem contact op

Neem gerust contact op met Carrosserie Bleys uit Wevelgem via telefoon of via mail voor meer informatie over onze herstellingen. We helpen u graag zo snel mogelijk verder met onze service.