Het beste vakmanschap in omstreken

BEYLS Carrosserie in Wevelgem is dé referentie voor vakmanschap met betrekking tot alle herstellingen aan uw voertuig. Zowel personenwagens als busjes en ook oldtimers zijn welkom in deze werkplaats. Met een volledig uitgeruste werkplaats, voorzien van de beste en meest moderne apparatuur, gaat het team van BEYLS Carrosserie voor u aan de slag zodat u in no-time weer rondtoert in West-Vlaanderen.

Gemotiveerde techniekers

Frederik Beyls en zijn vrouw Leen Plasman staan dag in dag uit klaar om u zo goed mogelijk verder te helpen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij perfect in te spelen op uw hulpvraag en in geen tijd de juiste stukken voor herstelling te voorzien, zodat uw voertuig snel gedepanneerd is.

Frederik en Leen worden bovendien bijgestaan door een heel team van gepassioneerde en gemotiveerde vakmannen. Deze techniekers kennen zowat alles van autotechniek en herstellingen: er is geen probleem dat zij niet kunnen oplossen voor u! Voor het beste vakmanschap in Wevelgem is er maar één adres: de werkplaats van Frederik Beyls.

Vaste partner in de autosector

Frederik Beyls draait al sinds zijn achttiende mee in de zaak van zijn ouders. Sinds een tiental jaren is hij zelf trotse uitbater, nadat hij het bedrijf heeft overgenomen. Dankzij de jarenlange inzet, een goede dienstverlening en perfecte marktkennis weet deze garagist zich perfect te positioneren in de autosector. Tal van vaste klanten doen al jaar en dag beroep op het nauwkeurige en goede werk van Frederik en zijn team. Heel het team volgt op tijd en stond overigens bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Ontdek zelf wat BEYLS Carrosserie voor u kan betekenen en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw herstelling of schadedossier.